Total Pageviews

Wednesday, 15 August 2012

jaringan sosial dulu dan sekarang..



peace3.. haha.. saja ja nak buat tittle macam orang sastera sikit.. anyway.. nak cerita jugak dong macam mana orang bersosial sekarang..

wan dulu an.. ada tagged.. spa ada??? time tuh.. syiok tak sesangat.. eala.. ada profile sendiri..

tapi yang menyesalnya wan letak pic banyak3 dekat situ.. lepas tuh lupa password and username.. ok.. sapa 

yang tak begang.. macam pa lagi..

then wan jumpa facebook.. dekat situ.. wan kenal macam3 ragam orang.. haha.. dan .. dekat situ jugak lah 

jumpa kekasih hati wan yang sekarang nih.. wink3.. best.. dia baik tau.. haha.

sekarang.. ramai dah yang tak guna facebook.. sekarang dorang guna twitter pulak.. 

tau la dekat depa.. depa kata orang yang guna twitter nih matang.. betol ka??

macam tak percaya ja..

ok.. cerita lain pulak.. sekarang pukul 10.30.. wan baru tolong abah angkat almari.. kesian dekat abah la..

dah la tangan tak lega lagi.. gatai nak angkat.. but.. nak buat macam mana.. tinggal kami dua ja pon..

wan dengan demam and pening kepala lagi.. tapi.. demi abah.. angah sanggop.. (nak termuntah pon ada) 

hehe.. saja ja nak merapu.. tak tau nak buat apa.. text pon tak antar lagi dekat teddy wan tuh..

tidor lagi apa?? haha.. bukan buleh kira..dia kaki tidor macam wan jugak..

ok.. kelmarin an.. baru ja jawab paper PSV 1 .. haha baru keyh.. bukan lama..

tapi kan.. yang bengang.. baru 1 paper.. dorang dah bagi cuti.. adoi.. bagi la habis 5,6 paper lagi.. baru best nak beraya.. nih.. beraya pon tak rasa dong..

wan tahun nih raya 2 hari ja because.. raya ke3 wan kena pergi yan.. sebab ada kem.. seminggu pulak tuh.. adoi.. belajar3.. but this is for my SPM result ok.. wan tak menyesal pon.. bangga lagi ada la.. 

hum3... tak pa la.. tak larat nak taip dah.. apa3 hal nanti.. wan post at blog ja la.. 

daaa.. salam 

<JoNaS>

No comments:

Post a Comment