Total Pageviews

Monday, 10 December 2012

what i'm want to do for now.

ok.. sekarang perkara yang wan nak buat ialah.. jeng jeng jeng.. bagi AZWA happy balik.. 

walaupun tak jadi.. wan akan cuba jugak.. wan nak dia macam first time kami jumpa dulu..

senyum ja memanjang.. sekarang semua tarik muka seribu.. haih.. apa nak jadi ea..

and now wan nak cari kerja la.. huhu.. kesian dekat family.. tiap2 hari kena keluarkan duit.

wan cuba untuk tak keluar rumah.. sebab kesian dekat dorang.. kalau dah kerja.. ringan la sikit 

beban dorang.. 

hum.. ok.. hari rabu nih ada temuduga at giatmara. huhu.. tak setuju lagi.. dah antar borang..

haih.. tension gila.. PLKN tak dapat.. dapat benda lain.. tebantut nak kerja lama2..

apalah family nih. tak sabar2..

semenjak lepasan spm nih.. tak tau nak buat apa.. kerja tido ja..

but anyway.. sekarang jugak wan nak luang masa dengan azwa. i'm trying ok.. 

28 nih pergi langkawi dengan dia.. mintak2 buleh la.. hehe.. 

loveusayang

huhu..

for second time.. saya nak mintak maaf dekat awak.. saya tahu saya tak sempurna. 

tapi.. kehadiran awak telah menyempurnakan saya..

but.. saya tak menjaga awak dengan baik.. saya selalu sakaitkan awak..

saya tak berterus-terang dengan awak.. saya mintak maaf sesangat ea.. harap awak boleh maafkan..

bukan saya bermaksud nak menyiksa awak.. tapi saya.. entah.. saya terlalu sayangkan awak..

saya taknak kehilangan awak.. saya berharap awak jodoh saya sampai akhir hayat..

tapi saya ni bodoh kan.. saya tak pandai nak jaga awak.. kesian dekat awak. sekali lagi saya mintak maaf..

saya berharap kita akan kekal.. thank sebab hadir dalam hidup saya.. 

loveuazwa..


dan.. saya akan cuba sedaya upaya saya untuk tidak tinggalkan awak kesorangan.. 

saya akan selalu ada time awak nak seseorang teman awak.. saya akan berusaha..

Saturday, 24 November 2012

maafkan saya ok

ok.. since spm nyh.. jrang nk berblogie nyh.. besa la.. buka ja blog.. but tak tulis papon. haha.. macam pa lagi kan..



ok.. sempena title tu.. wan nak mintak maaf dekat omey wan.. azwa majid coz dah wat dia sakit hati, merajuk and dah tak happy macam dulu.. semua nih salah wan jugak.. bukan salah dia sorang ja.. wan selalu buat dia tertunggu mesej wan.. wan pon.. terleka sangat buat kerja tuh.. sampai awek sendiri pon lupa.. hadoi.. apala wan nih kan..now, both of us not happy like past.. hum33.. wan harap wan bule atasi semua nih.. selalu bertawakal la.. azwa pon kena tabah tau.. kalau kita nak kekalkan hubungan ini.. ALLAH mesti bagi ujian dan dugaan kepada kita.. wan harap.. azwa bule lepas ujian tu ea.. sayang awak.


and like picture above.. saya sayang awak walaupun apa yang terjadi.. hope kita berkekalan ea... saya happy dengan awak.. sedih, ketawa kira semua la awak oi.. 

loveuazwa